TRX/Bodhi

 

09E65499-FAAA-4505-8C7C-361599A3952F

 

TRX står for Total body Resistance eXercise og blev udviklet af Navy soldater, så de kunne holde sig i form, når de var sendt ud.

TRX suspension systemet kan sættes op alle steder både ude og inde og fylder ikke meget at have med i tasken. Det kan fx sættes op i et træ eller i en dørkarm derhjemme. Stort set alle kan træne i systemet, da man ved hjælp af stropperne bruger sin egen kropsvægt som modstand og alt efter afstand og vinklen af kroppen i forhold til stropperne regulerer man belastningen. Dvs både den utrænede og eliteudøveren kan få effektiv træning ud af TRX.

 

Her nedenfor har jeg sat min TRX op i et træ på Sannes Familiecamping på Bornholm med udsigt ud over havet og med lyden af bølgerne og fuglenes sang😃

 

C3DB3A68-5567-49B0-911F-5C334432513A

 

 

Bodhi minder om TRX og er også udviklet ud fra samme tankegang af Balance Body. Forskellen er at der er 2 ophængspunkter og 4 holdepunkter. Så nogle øvelser er nemmere end i TRX’en i forhold til balancen, men der er mange flere muligheder i forhold til at kunne flyve i planker, løbe i luften, slå kolbøtter i luften mm.

 

 

 

 

Her et lille videoklip af hvordan jeg leger i Bodhi’en – en lille sekvens jeg ofte laver efter løbeturen:-)

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *