CoreAlign

Farve245

Core Align er en nyudviklet funktionel træningsmaskine udviklet af fysioterapeut Jonathan Hoffman. Den træner og udfordrer din holdning, balance, corestabilitet og arbejder med funktionelle bevægelsesmønstre.

Den fasciliterer til neuromuskuloskeletal rehabilitering, men er også ideel til sportsudøveren der vil forbedre sine resultater eller til den almindelige motionist, der gerne vil træne funktionel og effektiv træning, som man ikke kan opleve lignende i andre maskiner.

Denne unikke maskine kan stimulere til bedre timing i funktionelle bevægelsemønstre, så som gang, løb og skiløb mm. Den kan også give nogle unikke og dybe stræk i muskler og bindevæv, samt den kan udfordre den dynamiske stabililtet og styrke. Øvelserne er hovedsageligt stående, men der findes over 150 øvelser, hvor man også bliver udfordret i andre stillinger.

Maskinen er opbygget med to platforme, som bevæger sig individuelt i forhold til hinanden indenfor en ramme. De to platforme reguleres hver især med 6 tubes af forskellig styrkegrad og kan justeres til at give modstand i enten den ene eller anden retning. Det vil sige at øvelserne bliver meget mere funktionelle og kan tilpasses individuelt til den enkelte.
Med til maskinen hører der også en ribbe, som giver mulighed for støtte i øvelserne, men også mulighed for at inddrage overkroppen mere i de stående øvelser.

 

 

foto(10)

Core Align er ikke en decideret Pilatesmaskine, men da den arbejder med funktionelle bevægelser og kan justeres individuelt har mange Pilatesstudier i hele verden taget imod den med åbne arme ligesom klienterne, der nyder den nye dimension Core Align bringer ind i studiet. Mange fys- og træningsklinikker i hele verden bruger den også ligeledes med stor succes til både hold og individuel træning til rehabilitering, sportsudøvere og træningsentusiaster. Vi er så heldig at have fået den til Danmark, og kan som nogle af de eneste tilbyde træning i denne unikke maskine hos Den Intelligente Krop i Herlev.

Maskinen kan være svær at beskrive, men har du først prøvet den vil du helt sikkert elske den:-))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *